secure

Veilig & Betrouwbaar

Onze servers hebben een hoge fysieke beveiliging en stroomredundantie. Persoonsgegevens, inlog- en betaalgegevens worden veilig verzonden.

secure

Super Snel

Kies voor onze SSD webhosting pakketten voor razendsnelle laadtijden voor al je websites en applicaties Ontdek de vele mogelijkheden .

secure

Customer Support

We hebben een toegewijd team voor verkoop en ondersteuning om u op elk moment te helpen. Contacteer ons vrijblijvend.

Meer eigenschappen

Onze hosting wordt geleverd met veel functies. Hier zijn er maar een paar.

icon

Directe installatie

Zodra u een succesvolle betaling heeft uitgevoert, word uw webhosting en domeinnamen dezelfde dag nog geactiveerd.

icon

24h Backups

Uw hostingaccount wordt standaard 1 keer per week geback-upt, met onze back-upintegratie. We maken gebruik van speciale back-upservers.

icon

Verhuizen

Heb je op dit moment je website ondergebracht bij een andere provider en wil je dat wij je website migreren, dan kunnen wij dat in de meeste gevallen gratis voor je uitvoeren.

icon

100+ Install Scripts

Met behulp van Installatron kun je vanuit DirectAdmin eenvoudig software op je webhostingpakket installeren. Van wordpress CMS tot een webshop.

icon

DirectAdmin inclusief

Alle hostingaccounts worden geleverd met de nieuwste versie van DirectAdmin. Dit maakt het u gemakkelijk om routinetaken uit te voeren, zoals het instellen van e-mailadressen en het beheren van MySQL-databases.

icon

Laatste PHP & MySQL

Ons netwerk bevat de nieuwste stabiele en veilige versies van PHP & MySQL. We voeren ook strikte beveiligings- en firewallregels in om uw website 24/7 te beschermen tegen ongewenste bezoekers.